[ZPT] internette kazanc

gizem2005_1 at hotmail.com gizem2005_1 at hotmail.com
Wed Feb 16 05:51:06 EST 2005


      
Ýnternet kullanýcýlar biliyorlar,günümüzde online kazanç saðlamak için çeþitli yollar vardr.Ben de size bu yolldan birini sunuyorum.Aþaðýdaki linke týklayarak kayýt olabilirsiniz.SÝGN UP bölününde kayýt form doldurunuz.Bilgilerinizi doðru ve hatasýz yazýn. Kayýt ücretsizdir.

http://www.cash4action.com/auto/join.html?iyalcin76


Kayýt olduktan sonra "Cash4Action bar.exe" adýnda bir programm yukleyeceksiniz.Bu program yukledikten ve çalýþtýrdýktan sonra Ýnternet Eksproler'de sarý daire içinde 4 yazan bir simge çýkacak ona bastýðýnýzda 3 singesi daha karþýnýza çýkar.Onlardan Biri baðlantý içindir.Diðerler size verilmiþ olduklarý problem içeren bir simge "get offers",üçüncü "completed" sizin yaptýðýnýz iþlem tamamlanmýþ mý bakabilirsiniz.
O kadar açýklamasýndan sonra sizin nasýl para kazanabileceðinizi anlatmak için zamaný geldi."get offers" simgesine týklayarak orda penceredeki her hangi bir "clik here" týklýyorsunuz ve o siteye üye oluyorsunuz.Ayrýca o siteye üye olmadan size verilmiþ olan probleme göre davranmalýsýnýz.
Örn:siteye üye olun.Üye olduktan sonra siteye adý ve þifrenizi yazarak bir kez giriþ yapýn...gibi problemler karþýnýza çýkar.Onlar çok basit .
Her doldurduðunuz form    0.25$   alacaksýnýz.
Paranýzý nasýl alacaksýnýz?
Paranýz  500$ ulaþtýðýnýz zaman size gönderilecektir.

http://www.e-gold.com     

bir hesap açýn.paranýzý oraya transfer edin.
Paranýzý e-gold banka vasýtasiyle Turkiye de WESTERN JUNÝOR bankasýna para aktararak kazandýðýnýz parayý alabilirsiniz.
Size iyi çalýþmalar diliyorum 
-------------- next part --------------



More information about the ZPT mailing list